Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwen, de mooiste dag van je leven, maar waar begin je? Je wordt overspoeld met aanbiedingen van fotografen, bloemisten, autoverhuurders, goed bedoeld advies van familie en vrienden en wat al niet meer. Op het internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Het is een tijdrovende en soms stressvolle voorbereiding je droombruiloft. Als weddingplanner bied ik hierbij hulp op maat. Voor ieder wat wils, binnen elk budget! Van advies tot de complete organisatie van de bruiloft, alles is mogelijk!

Mijn werkwijze:
Om een droombruiloft te realiseren is het belangrijk dat ik het bruidspaar goed leer kennen, jullie wensen staan centraal. Als weddingplanner ga ik daarom eerst vrijblijvend een gesprek met jullie aan. Dit kan bij jullie thuis, of bij een door jullie gekozen locatie. Na het gesprek ontvangen jullie een vrijblijvend ontwerp van jullie ideale bruiloft, en de bijpassende offerte.

Na het sturen van de offerte (geheel vrijblijvend) besluiten jullie of jullie de samenwerking met mij aangaan en zetten we de offerte om in een draaiboek. Dit draaiboek vormt een rode draad voor de planning van jullie bruiloft.

Als weddingplanner neem ik jullie zoveel mogelijk zorgen en organisatie uit handen. Samen met jullie ontwikkel ik een stijl voor de bruiloft. Alle zaken omtrent de bruiloft (trouwkaart, aankleding, dresscode etc.) zullen deze stijl uitdragen. Ook de praktische kant van de bruiloft, zoals catering, het vinden van de juiste leveranciers en het contact met de locatie, neem ik graag in handen.

Op de trouwdag zelf zorg ik samen met mijn team dat de verschillende locaties gestyled zijn in het gekozen thema. Ik ontvang de leveranciers en zorg dat alles volgens schema verloopt. Tijdens de bruiloft ben, of ondersteun ik, jullie ceremoniemeester en zal ik als gastvrouw de gasten verwelkomen.

Na de bruiloft zorg ik ervoor dat alles wordt opgeruimd en dat alle gehuurde materialen weer worden opgehaald. Ik begeleid jullie met de facturen om te kijken of alles klopt, help met de bedankkaarten en breng de kleding naar de stomerij.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.