Wedding
Voor ieder budget en elke wens zijn er mogelijkheden. Als weddingplanner heb ik een uitgebreid netwerk van leveranciers (bijv. fotograven, dj's, vj, bands, bruidstaartspecialisten, locaties, catering, bloemist, visagist, kapster, etc.) waar afspraken mee gemaakt zijn, en dat werkt in jullie voordeel. Daarnaast wordt er ook een hele hoop werk uit handen genomen, waar normaal gesproken veel tijd in gaat zitten.

Het plannen van een volledige bruiloft (van a tot z of een gedeelte) is maatwerk. Om een idee te geven van de kosten, stuur mij een mail met de wensen en ik geef een eerste indicatie.

Vaste prijzen/advies gesprekken :
Stijlconsult incl. offerte € 150,- (incl. BTW, excl. kilometervergoeding)
Wedding consult incl. draaiboek € 225,- (incl. BTW, excl. kilometervergoeding).

Op de dag zelf als ceremoniemeester en/of weddingstylist hanteer ik een vast uurtarief van € 45,- per uur (incl. BTW, excl. kilometervergoeding).

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Party
Voor ieder budget en elke wens zijn er mogelijkheden. Als partyplanner heb ik een uitgebreid netwerk (bijv. locaties, dj's, vj, bands, cateraars, diverse evenementenbureaus, workshops, teambuilding activiteiten, coaches etc.) waar afspraken mee gemaakt zijn, en dat werkt in jouw voordeel!

Het plannen van een feest is maatwerk. Om een idee te geven van de kosten, stuur mij een mail met de wensen en ik geef een eerste indicatie.

Ik werk met prijzen per persoon dus je weet vooraf waar je aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

De prijzen zijn voor groepen vanaf 8 personen.
De prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief voorrijkosten.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.