Naast, of in plaats van, een vrijgezellenfeest is het ook mogelijk om een 'bridal shower' te vieren. Een bridal shower is een intiem feest voor de “bride to be”! In vertrouwde omgeving worden cadeautjes overhandigd, leuke spelletjes gespeeld en ervaringen over het getrouwde leven gedeeld. Het voornaamste is dat de shower een gezellige middag is met familie en vrienden.

Mijn werkwijze:
Na het contact via tel/mail door een vriendin, moeder, zus, dochter of nicht, ga ik aan de slag met de organisatie van de bridal shower. Ik ontvang graag zo veel mogelijk informatie over de bride to be om de bridal shower zo persoonlijk mogelijk te maken.
Op de dag zelf stijl ik het huis in een bepaald thema of kleur en maak een buffettafel met lekkere hartige en zoete hapjes. Ook serveer ik samen met mijn team (indien nodig) gedurende de bridal shower alle drankjes. Tussendoor worden er leuke spelletjes gespeeld en worden de cadeautjes overhandigd.

Kortom, wil je voor je vriendin, dochter, zus enz. een bridal shower organiseren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij mij kan je voor een vaste prijs p.p. alles uit handen geven en ik zorg voor een onvergetelijke dag!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.