De ceremoniemeester, onmisbaar op iedere bruiloft. Een verantwoordelijke maar ook zeer veeleisende rol. Daarom komt het voor dat bruidsparen hun vrienden of familieleden niet willen belasten met deze rol.
Daarom kan je mij inhuren. Dit kan zijn als volledige vervanging van een ceremoniemeester, maar het kan ook zijn om hem of haar te ontlasten en te ondersteunen. Op deze manier kunnen familie en vrienden ook optimaal genieten van deze prachtige dag!

Mijn werkwijze:
Het ceremoniemeesterschap begint enige tijd voor de bruiloft. Een goed begin is namelijk het halve werk.
Allereerst ga ik een weddingconsult met jullie aan, dit kan bij jullie thuis of bij een door jullie gekozen locatie.

Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is. Daarnaast neem ik contact met familie en vrienden op voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke idee├źn en tips. Tevens kan ik de styling/aankleding verzorgen op jullie trouw- en/of feestlocatie.
Op de dag zelf ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Ik zorg ervoor dat alles perfect volgens de planning verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.