Verwacht je vriendin, zus, dochter of nicht een baby? Dan is een babyshower de manier om de toekomstige moeder in het zonnetje te zetten, een blijk van steun in de vaak zware laatste maanden van de zwangerschap! Meestal organiseer je een babyshower in maand 6,7 of 8 van de zwangerschap. Het is vaak een verrassing voor de toekomstige moeder. Een babyshower wordt over het algemeen georganiseerd bij de toekomstige moeder thuis. Tijdens de babyshower speel je leuke en leerzame(!) spelletjes over het moederschap onder het genot van heerlijke hapjes! Familie en vriendinnen delen informatie over het moederschap, er worden herinneringen opgehaald en veel gelachen. Mijn ervaring met babyshowers zorgt voor een unieke en onvergetelijke dag!

Mijn werkwijze:
Na het contact via de tel/mail door een vriendin, moeder, zus of door de toekomstige moeder zelf, ga ik aan de slag met de organisatie van de babyshower. Ik ontvang graag zo veel mogelijk informatie over de toekomstige moeder om de babyshower zo persoonlijk mogelijk te maken. Van alle genodigde gasten vraag ik het e-mailadres en een babyfoto (dit is voor een van de spelletjes en krijgen jullie daarna weer terug). 
Op de dag zelf stijl ik het huis in een bepaald thema of kleur, maak een buffettafel met lekkere sandwiches, scones, cupcakes en chocolaatjes. Ook serveer ik gedurende de babyshower alle drankjes, zorg voor leuke presentjes voor alle gasten en eventueel het cadeau voor de toekomstige moeder (ik ben zelf moeder en weet een aantal handige en leuke cadeaus!). Tussen het eten en kletsen door doen jullie af en toe een leuk spel wat te maken heeft met het moederschap. Een babyshower duurt meestal ongeveer 2,5 uur.

Kortom, wil je voor je vriendin, dochter, zus enz. een babyshower organiseren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij mij kan je voor een vaste prijs alles uit handen geven en ik zorg voor een onvergetelijke dag!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.